Reconditioning

Het reconditioneren van voertuigen houdt in dat alle delen en materialen die aan en op de voertuig zitten, weer hun oorspronkelijke kleur en conditie terug krijgen. Een volledig gereconditioneerd voertuig ziet er weer als nieuw uit!

Wassen

Het reconditioneren begint al in onze wasplaats. We doen het volgende: Het grondig wassen van de gehele buitenzijde van de auto, verwijderen van teerspetters, insectenlarven, boomhars, industriële vervuiling, schimmel, roet, spuitnevel etc. Het reinigen van de banden, velgen, deurstijlen, scharnieren, dorpels, raamlijsten, kunststof onderdelen en de wielkasten en het reinigen en ontvetten van uw motorcompartiment. Onderscheidend van anderen brengen wij als extra duurzame glans coating en beschermlaag aan op de carrosserie zodat uw voertuig voorzien is van duurzame glans en beschermd wordt tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Polijsten

Om de lak zijn originele glans en krasvrije uiterlijk te geven zal deze gepolijst moeten worden. Polijsten is het licht opschuren van de lak. Polijsten verwijdert sterk aangehecht vuil van de carrosserie en kleine krasjes, die niet geheel door de lak heen zijn. Na het polijsten krijgt de lak een diepe glans en biedt de lak een goede aanhechting voor de aan te brengen waxlaag.

Exterieur

Na het wassen en polijstbehandeling wordt de motorcompartiment geheel verzorgd. Alle kunststof onderdelen na grondig reinigen worden voorzien van dressing gel om voor glans en bescherming te zorgen. Gehele lakwerk wordt voorzien van duurzame waxlaag om deze de juiste bescherming te geven. Alle ruiten en spiegels worden streeploos gereinigd en ook de banden en velgen krijgen de juiste behandeling.

Interieur

Het interieur wordt eerst volledig doorgeblazen met lucht en vervolgens met de grootste zorg uitgezogen. Het dashboard, de deurpanelen en alles wat van kunststof is wordt grondig gereinigd inclusief de luchtroosters en stoelrails. De bekleding zal vanzelfsprekend ook vlekkeloos gereinigd worden, indien nodig met stoom apparaat. Alle opbergvakken en asbakken worden gereinigd en de vloermatten worden met hogedruk reiniger grondig schoongespoten waarbij echt ieder zand korreltje verwijderd wordt. Dit alles resulteert uiteindelijk tot een brandschoon en superfris interieur!